Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweestroom Heren 1 herpakt zich

GENDT - Na het dramatische verlies vorige week tegen Ikaros, kreeg Heren 1 donderdag 13-2 Sestash op bezoek. Het team ging voortvarend van start, de eerste set werd overtuigend gewonnen.

Daarna liep het iets stroever, maar ook de tweede set werd ruim gewonnen. De derde set ging goed van start, maar de tegenstander kwam goed terug, gelukkig herpakten de heren zich op tijd en werd deze met 25-20 gewonnen. De laatste set ging weer snel naar Tweestroom. Dames 2 ging op bezoek bij Malden, het was een spannende pot, de eerste twee sets waren voor de tegenstander, daarna gingen set 3 en 4 net naar Tweestroom, de vijfde set werd nog even gas gegeven en die was voor onze dames, een knappe 3-2 overwinning.

Dames 1 ging op bezoek bij Isala ’77, met goed afwisselend spel werd het een snelle pot, met een overduidelijke overwinning voor deze dames. Zaterdag 15 februari speelde dames 5 nog tegen Touché D2, ze gingen er wel voor maar konden geen set binnenhalen, al werd het de derde set nog spannend.

Ook een aantal jeugdteams had zaterdag een wedstrijd, de JB1 mix ging op bezoek bij Gemini, het ging lang gelijk op, de mix speelde niet heel goed en helaas ging deze set net naar de tegenstander. Gelukkig werd er wel doorgevochten door Tweestroom, mede dankzij een goede service werd de tweede set gewonnen. De derde set gaf hetzelfde beeld. De vierde set begonnen ze echt te volleyballen en deze werd ook overtuigend gewonnen. Meisjes B1 kreeg Kidang op bezoek, daar hadden ze weinig moeite mee deze wedstrijd werd simpel gewonnen. Al met al een goede week voor Tweestroom.

Meer berichten