Logo gemeentenieuwsonline.nl
De rijk versierde cupcakes. (foto: Patrick van Wolferen)
De rijk versierde cupcakes. (foto: Patrick van Wolferen) (Foto: Patrick van Wolferen)

HJC versiert ruim 175 cupcakes

HUISSEN - Op zaterdag 15 februari hebben de kinderen van het Huissens Jeugd Carnaval voor de tweede keer ruim 175 cupcakes versierd.

Aanleiding hiervoor is dat de stadsprinsen van de gemeente Lingewaard elk jaar een taart bakken en deze aan iets of iemand geven. Vorig jaar werden voor het eerst cupcakes versierd ter gelegenheid van het 11-jarig jubileum van HJC. Deze zijn toen op de pronkzitting van De Hofbrouwers uitgedeeld.

Dit jaar zijn de rijk gevulde en mooi versierde cupcakes uitgedeeld aan onder andere de bewoners van Sancta Maria, de bewoners van stichting Philadelphiazorg, de bewoners van Driestroom Loovelden en aan de bewoners van Sizagroep ’t Binnenveld. Daar zijn het hof en de raadsleden van HJC met open armen ontvangen. Een zeer geslaagde middag met dol enthousiaste bewoners die heerlijk genoten hebben van de zelf gemaakte cupcakes.

"Mochten er verenigingen zijn die volgend jaar mee willen doen? ...graag zelfs want hoe meer versierde cupcakes er zijn, des te meer we deze kunnen delen."

Meer berichten