Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vogelmarkt

HUISSEN - Op zaterdag 7 maart van 9.00 – 13.00 uur wordt er een vogelmarkt gehouden bij Welkoop Huissen. Dit evenement wordt georganiseerd door Welkoop Huissen en vogelvereniging De Martel uit Huissen aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Op deze vogelmarkt worden diverse vogels te koop aangeboden door vogelliefhebbers uit de regio; ook vogelhandelaren zullen aanwezig zijn. De entree is gratis. "We gaan er vanuit dat er diverse kleuren kleurkanaries, vorm en postuurkanaries aangeboden worden. Daarnaast zijn er mogelijk ook Europese cultuur, maar zeker tropische en subtropische vogels aanwezig, en uiteraard parkieten. Als u van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard. Tevens kunt u velerlei vragen stellen over de vogels die men mag houden en kweken in gevangenschap. Liefhebbers van vogelvereniging De Martel uit Huissen zullen uw vragen beantwoorden. En als u dan toch aanwezig bent in de winkel van Welkoop Huissen, dan ziet u dat zij een groot assortiment vogelvoeder verkopen met daarnaast accessoires, supplementen, eivoer, diepvries en levende insecten voor onze vogels. Ook hebben zij een uitgebreid voedsel aanbod voor onze gevleugelde vrienden bij u in de tuin."

Locatie: Welkoop Huissen. Huismanstraat 44 te Huissen. Contactadressen voor info: www.vogelvereniging-demartel.nl; marktmeester Bert Rensen en Welkoop Huissen 026 3255902.

Meer berichten