Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Gezellig en kennis bijspijkeren over verkeersregels op de Koffieochtend Zilverkamp

HUISSEN - Op donderdag 5 maart zijn inwoners van de Zilverkamp welkom op de maandelijkse koffieochtend. Van 10.00 tot 12.30 uur in het IKC ’t Holthuus, Ot en Sienpad 9.

Deze basisschool ziet graag een actieve wisselwerking ontstaan tussen school en buurt. Daarom is er in hun gezellige aula heel veel mogelijk op de koffieochtenden. Wat natuurlijk blijft, is genoeg tijd om gezellig bij te praten.

Verder is er altijd iemand van het ParticipatiePunt van de SWL. Deze geeft informatie of advies over vragen of problemen waar u tegenaan loopt. Zo blijkt het dat veel ouderen niet meer alle verkeersregels kennen. In de tientallen jaren dat zij rijden, zijn er veel regels gewijzigd of nieuw bijgekomen. Hetzelfde geldt voor verkeersborden. Om uw kennis hierover bij te spijkeren komt Eloïne Kusse langs. Zij geeft rijles aan mensen die hun rijbewijs hebben, maar jaren niet meer rijden. Omdat er een naar voorval heeft plaatsgevonden. Omdat het steeds drukker wordt in het verkeer. Omdat hun partner niet meer kan rijden.

"Geïnteresseerd in dit onderwerp? Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op zo’n koffieochtend? Hebt u zelf ideeën hiervoor? Schuif dan aan en ontmoet anderen in een fijne omgeving. Neem vooral een buurvrouw/-man of kennis mee. Gratis entree, koffie/thee 0,50 en vers gemaakte soep 1,- euro."

Meer berichten