Logo gemeentenieuwsonline.nl
A4D Bemmel route door de polder. (foto: deBol A4D)
A4D Bemmel route door de polder. (foto: deBol A4D) (Foto: deBOL A4D)

deBOL Junior avondvierdaagse afgelast

BEMMEL - "Wij vinden het écht ontzettend jammer voor al die kinderen die met zoveel enthousiasme en plezier meedoen aan de deBol A4D, maar helaas… door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij moeten besluiten om de deBOL Junior Avond-4-Daagse die van 12 - 15 mei zou worden gehouden, in zijn geheel af te gelasten."

"Alle helpers die de routes al hebben gecontroleerd willen wij heel hartelijk bedanken voor al het werk dat zij al gedaan hebben. Ook de mensen die altijd controleren of iedereen de goeie route loopt, de limonade-uitdelers en de bezemfietsers, heel hartelijk dank! Ook jullie hebben al het nodige werk verzet. Wij hopen dat, als we straks na de zomer de A4D kunnen organiseren, jullie ook dàn samen met de verkeersregelaars en de dames van het startbureau ons weer willen helpen!"

"We proberen of we de A4Dgse na de zomervakantie kunnen organiseren, maar daar is op dit moment nog helemaal niets van te zeggen. Zodra we weten of en zo ja wanneer precies de A4D wordt gehouden na de zomer, laten we dat natuurlijk gelijk weten! Wij hopen dat alle kinderen dan weer met ons meewandelen met die altijd zo gezellige deBOL Junior Avond-4-Daagse Bemmel!"

Meer berichten