Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: H. Sluiter)
(foto: H. Sluiter)

Ook HarmoVision-concert Angeren getroffen door coronavirus

ANGEREN - Vol enthousiasme waren de leden van de Harmonie in Angeren begonnen aan de laatste fase van de voorbereidingen van het themaconcert, het HarmoVison Songcontest.

Samen met de solisten en zangensembles werden de afgelopen weken de door hen te zingen nummers doorgenomen. De resultaten waren van dien aard dat al erg naar de uitvoering werd uitgekeken.
En toen kwam het besluit om de verspreiding van het corona-virus ‘maximaal te controleren’. Alle begrip voor de maatregel en het feit dat het Dorpshuis in Angeren werd gesloten. Maar zodra de openstelling hervat wordt, zal de resterende tijd té kort zijn om het programma te brengen zoals men dat van ons gewend is. Daarom is besloten om het concert niet door te laten gaan.

Besloten is dat het (echte) Eurovisie songfestival verschoven wordt naar mei 2021. De Harmonie heeft daarop besloten om haar HarmoVision-concert te verplaatsen naar medio april 2021. Te zijner tijd volgt meer informatie. Mensen die al kaartjes gekocht hebben, kunnen die – zodra het dorpshuis weer open is – op donderdagavond in het dorpshuis inleveren onder teruggave van het betaalde.

Er zijn nu plannen om dit kalenderjaar alsnog af te gaan sluiten met een sprankelend concert. De voorgenomen inhoud ervan houden we nog even achter de kiezen. Én als het weer en de coronabestrijding meewerken, zal er vóór aanvang van de zomervakantieperiode nog een buitenconcertje volgen. Zodra daar meer over bekend is, volgt er nieuwe informatie.

Meer berichten