Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bep Cornelissen overhandigt Ben Teunissen het sculptuur 'Chapeau'. (foto: Marinus Bruinsma)
Bep Cornelissen overhandigt Ben Teunissen het sculptuur 'Chapeau'. (foto: Marinus Bruinsma) (Foto: )

Ben Teunissen erelid Cantilene

HAALDEREN - Tijdens de algemene ledenvergadering van de gemengde zangvereniging Cantilene uit Haalderen werd penningmeester Ben Teunissen benoemd tot erelid van de vereniging.

Afgelopen najaar werd hij officieel gehuldigd vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap van Cantilene door de wethouder van Gemeente Lingewaard. Daarnaast is hij al 50 jaar penningmeester van de vereniging. Een penningmeester die alles tot in de puntjes verzorgt en alle cijfers nauwkeurig bijhoudt waar de vereniging bijzonder trots op is.
Dit was voor het bestuur reden om hem tijdens de algemene ledenvergadering voor te dragen als erelid. Met een warm en hartelijk applaus stemden de leden daarmee in. Voorzitter Bep Cornelissen overhandigde hem het beeldje 'Chapeau', een sculptuur van kunstenaar Rob Verhoeven met als motto: 'Hoed af voor alles wat is verricht'. Ben had dit totaal niet verwacht en was reuze verrast met deze eer en zichtbaar ontroerd en sprak de intentie uit deze functie binnen de vereniging de komende jaren te continueren wat met een geweldig applaus van de leden ontvangen werd.

Meer berichten