Slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt. (foto: Sint-Caecilia)
Slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt. (foto: Sint-Caecilia) Foto: Eigen foto St. Caecilia

Eervolle uitnodiging Wereldmuziekconcours 2021 voor slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt!

Algemeen

GENDT - Slagwerkgroep Sint-Caecilia Gendt is geheel verrast door het bericht dat ze ontvangen hebben van de organisatie van het Wereld Muziek Concours 2021 in Kerkrade.


De Gendtse slagwerkers hebben, op basis van recente resultaten, waaronder het behalen van het Landskampioenschap tijdens het NK in Assen op 1 februari, een Honorary Invitation (ere-uitnodiging) ontvangen voor het WMC dat volgend jaar in juli wordt gehouden.
Door deze uitnodiging is de Slagwerkgroep direct geplaatst en mogen ze Nederland vertegenwoordigen tijdens deze prestigieuze wedstrijd, met deelnemers die vanuit de gehele wereld naar Kerkrade komen.
De ere-uitnodigingen worden door de organisatie alleen maar uitgereikt aan groepen die bijzondere prestaties neergezet hebben of belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de sector. De strijd om het wereldkampioenschap vindt plaats op vrijdag 16 juli 2021 in het Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Een prachtige waardering voor de Slagwerkgroep, die al jaren onder leiding staat van dirigent Casper Traa.

Uitgelicht

Digitale krant