Logo gemeentenieuwsonline.nl
B17 neergestort in Angeren 30-07-1943. (foto: Archief Wabo research)
B17 neergestort in Angeren 30-07-1943. (foto: Archief Wabo research) (Foto: archief Wabo research)

Bevrijdingsvuur en onthullen monument in Angeren gaat niet door

ANGEREN - Wabo Research WO2, het Oranjecomité Angeren en de Historische Kring Angeren hebben het plaatsen en onthullen van het monument de Bevrijdingsboom vanwege het coronavirus uitgesteld.

Het is te hopen dat we met z’n allen het virus kunnen stoppen, zodat we dit jaar nog het monument kunnen plaatsen en onthullen. Voor nu is het belangrijk dat we goed voor elkaar en iedereen zorgen om gezond te blijven.

"Er is door al onze vrijwilligers al veel passie, enthousiasme en tijd besteed in de voorbereiding. Een voorbereiding die niet alleen is gericht op het plaatsen, onthullen van het monument, maar ook op het bedanken van onze bevrijders. In het bijzonder de gesneuvelde vliegtuigbemanningsleden in onze gemeente. We hopen dat we straks een hernieuwd beroep op jullie vrijwilligers mogen doen.Hartstikke bedankt voor alles dat jullie tot nu toe al hebben gedaan. Het monument is gemaakt en wordt hopelijk voor een korte tijd opgeslagen", aldus de organisatie Wabo Research WO2, Oranjecomité Angeren,                Historische Kring Angeren.

Meer berichten