Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het bevrijdingsmonument in Bemmel.
Het bevrijdingsmonument in Bemmel.

Alle Bol-activiteiten voorlopig afgelast!

BEMMEL - 75 jaar Herdenken en Vieren! We hadden zulke mooie plannen, een Herdenkingsconcert in de Theaterkerk op 3 mei, een sfeervolle Dodenherdenking op 4 mei en op 5 mei zou het in Bemmel een groot Dorpsfeest moeten worden met het ophalen van het bevrijdingsvuur in Huissen en een bevrijdingslunch op de Markt in Bemmel.

"Maar helaas, ook wij als organiserende stichting deBol moeten alle festiviteiten en activiteiten afgelasten. Wij zullen ons uiterste best doen om de geplande 'mei-festiviteiten' toch later in dit jaar nog te organiseren! Alle Bol-wandeltochten gaan tot 1 juni niet door, de deBol Junior-Avond4Daagse gaat in mei ook niet door!

Wij vinden het heel erg jammer dat nu alles stil komt te liggen, maar gelukkig mogen we nog wel naar buiten, dus geven we graag het advies om iedere dag even een ommetje te maken, alleen of met z’n tweetjes op afstand, zodat we toch nog een beetje van onze sociale contacten en het voorjaar kunnen genieten. We beseffen heel goed dat nu vele van onze trouwe wandelaars die contacten heel erg zullen gaan missen dus hopen we dat we, via onze website en af en toe een appje of een kaartje, toch met iedereen verbonden blijven.

De hoofdzaak is dat we nu met z’n allen goed door deze crisis periode heen komen. Wij wensen iedereen heel veel sterkte de komende tijd en hopen dat we na 1 juni weer op pad mogen!" Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.

Meer berichten