Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zorg voor jezelf met ons op afstand

We leven in een gekke tijd waarin niets is wat het was. Even naar de fysiotherapeut gaan kan niet meer. En daarom heeft Fysiotherapie M van der Ploeg een alternatief; het e-consult. We kunnen jou natuurlijk niet aanraken, maar wel aansturen.

Heeft u gezondheidsklachten of is bewegen niet meer vanzelfsprekend?

Bel naar de praktijk (026 325 52 72) of WhatsApp naar 06 58970301 en één van onze fysiotherapeuten zal samen met jou bepalen hoe we jou het beste kunnen helpen. Er zijn twee opties:

  • De telefonische zitting
  • Het e-consult

Voor onze e-consulten gebruiken we Physitrack, contacten lopen via een bijbehorende app die je op je telefoon of tablet installeert, helemaal AVG-proof. Via videobellen kom je in contact met jouw fysiotherapeut. E-consulten zijn beschikbaar voor mensen die al in onze praktijk bekend zijn, maar ook als je nog niet eerder bij ons bent geweest kan je er gebruik van maken. Wanneer je je bij ons aanmeldt voor een e-consult leggen wij je uit wat je moet doen om via die weg met ons in contact te komen.

Op afstand

Wanneer je bent aangemeld in onze online omgeving zoeken we samen met jou naar behandelmogelijkheden op afstand. Op deze manier kunnen wij het bewegend functioneren van jou op afstand begeleiden.

Zelfstandig

De oefeningen die we afspreken zetten we voor jou in de app, zo heb je ze dus altijd bij de hand en kun je zelfstandig aan de slag met jouw herstel. Er zullen afspraken plaatsvinden waarbij we (video-)bellen; je hebt dus evengoed nog contact- en overlegmomenten.

Meer berichten