Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Minkhof. (foto: Ria Nienhaus)
De Minkhof. (foto: Ria Nienhaus)

De Minkhof langer gesloten

BEMMEL - Zoals iedereen inmiddels weet grijpt het coronavirus hard om ons heen in Nederland en zijn er verdergaande maatregelen genomen om deze crisis te bestrijden.

Ook De Minkhof heeft de deuren moeten sluiten voor de deelnemers, oorspronkelijk tot 6 april maar zoals men afgelopen dinsdag van minister president Mark Rutte vast heeft begrepen zal De Minkhof gesloten blijven tot zeker 28 april en mogelijk tot 1 juni.

"Op 18 april zou de opening plaatsvinden van ons nieuwe boerengolf en het kippenverblijf. In het tijdschrift van de KBO ‘de Maije’ van maart hebben we daar nog melding van gemaakt. We hebben toch moeten besluiten om ook deze dag niet te laten doorgaan.

Inmiddels heeft een aantal bestuursleden en vrijwilligers onze deelnemers aan de diverse activiteiten gebeld om te vragen hoe het in deze moeilijke periode met hen gaat en of wij daarin nog iets kunnen betekenen. Deze belactie werd erg gewaardeerd door de deelnemers.

Uiteraard houden we alle deelnemers vrijwilligers weer op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen door middel van een artikel in Hét Gemeente Nieuws, een e-mail, de website en facebook."

Meer berichten