Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bestuur Stichting Welzijn Ouderen Gendt ( SWOG ) blijft actief in corona-tijden.

GENDT - Het bestuur van Stichting Welzijn Ouderen Gendt (SWOG) bezorgt, met hulp van enkele vrijwilligers, bij alle deelnemers, vrijwilligers en docenten van de activiteiten groepen een attentie om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden.

Deze attentie is beschikbaar gesteld door de Huyskweker in de Langstraat in Gendt. Bij het bezorgen worden alle overheidsmaatregelen in acht genomen. De deelnemers worden tijdens het bezorgen op afstand gehouden. De bezorgers ontvangen en overhandigen de attentie zonder in contact te komen met de deelnemers.

Voor de inwoners die door de overheidsmaatregelen in de problemen komen heeft het bestuur een telefonische hulplijn opengesteld. Het telefoonnummer en de naam van het bestuurslid zijn in de kaart bij de attentie vermeld.

De fietstochten, die in zomermaanden plaats vinden, waren dit jaar in maanden mei en juni gepland. Deze tochten kunnen helaas niet door gaan. De winkeliers/ondernemers die in staat zijn om hun winkels/bedrijven in deze moeilijke tijden open te houden zijn wij, namens de senioren zeer dankbaar.

Het bestuur wenst allen die met het virus te maken krijgen kracht en vraagt aan degene die gezond blijven om goed voor elkaar te zorgen en begrip te hebben voor elkaar.

Meer berichten