Logo gemeentenieuwsonline.nl

Opnieuw uitstel Nationale Diabetes Challenge Lingewaard

LINGEWAARD - De Bas van de Goor Foundation heeft vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus opnieuw noodgedwongen de start van de challenge uitgesteld. Vooralsnog starten we, ook in Lingewaard, vanaf september met de eerste gezamenlijke wandeling.

Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende tijd is de planning vooralsnog als volgt: Start wandelingen: september 2020; Afsluiting (lokale) challenge: 14 november 2020.

Meer informatie over de Lingewaardse challenge volgt zodra er meer bekend is over het virus en de maatregelen. "We zullen jullie via Hét Gemeente Nieuws op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Als we meer weten krijgen jullie ook een datum voor de informatiebijeenkomst! Mocht je zelf direct op de hoogte willen zijn? Meld je aan bij Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven (Stichting Welzijn Lingewaard) 06 - 13 966 536, q.vandeven@swlingewaard.nl dan houdt hij jou persoonlijk op de hoogte."

"In de tussentijd stellen we de wekelijkse, gezamenlijke, wandelingen uit. Er zijn wel andere manieren om tijdens deze coronatijden in beweging te blijven! Word lid van de besloten Facebookgroep ‘Nationale Diabetes Challenge Deelnemers’ en volg de beweegtips van de Bas van de Goor Foundation en de andere deelnemers. Namens initiatiefnemers Huisartsenpraktijken Polseweg en Bles & Poels en de Bas van de Goor Foundation hopen we jullie in augustus / september te kunnen ontmoeten. Sterkte tijdens de komende tijd! "

Meer berichten