Logo gemeentenieuwsonline.nl
Running breakfast! (foto: Marielle Vis)
Running breakfast! (foto: Marielle Vis) (Foto: )

Paasontbijt aan huis voor het goede doel!

REGIO - Wellicht wat ongepast om in deze periode aandacht te vragen voor andere zaken dan corona, maar helaas is dit nodig. Helaas sterft er iedere 3 dagen nog een kind aan kanker in Nederland.


Om een bijdrage te leveren aan KiKa proberen Martijn Borgers, Remon Taal en Addis Yitbarek 1 november de marathon van New York te volbrengen. De grootste marathon ter wereld (> 50.000 lopers over de gehele wereld) wordt dit jaar voor de 50e keer georganiseerd en vind plaats op 1 november.

Deze bijdrage in aandacht en gelden wordt met elkaar bij een gebracht; zo hebben beide mannen inmiddels 1000,- euro sponsorgeld bij elkaar gebracht, maar dit bedrag moet hoger als het aan hen ligt. Het streefbedrag is 6000,- euro per persoon.

Paasontbijt aan huis!
Om ook iets terug te doen voor hun sponsoren hebben de heren het initiatief geopperd om met Pasen ontbijt aan huis te bezorgen; door deze bijzondere periode zal het paasontbijt thuis genuttigd worden en om hier iets speciaals van te maken kan een ontbijt worden besteld bij de heren. Leuk voor het eigen gezin, of juist om iemand cadeau te doen. Het ontbijt kan naar wens worden aangevuld met allerlei extra’s.
Alle opbrengsten gaan naar KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Dit kan op de site: https://www.secnow.nl/online-ordering.
Sponsoren kan op: https://www.runforkikamarathon.nl/martijn-borgers-new-york-2020
Sponsoren kan op: htts://www.runforkikamarathon.nl/remon-taal-new-york-2020
Sponsoren kan op: https://www.runforkikamarathon.nl/addis-yitbarek-new-york-2020

Meer berichten