Afbeelding

Bemmelse boekenmarkt

Algemeen

BEMMEL – Veel mensen werken nu thuis vanwege het coronavirus. Feestjes, etentjes, heel veel uitjes gaan niet door. Dus er is tijd om thuis op te ruimen. Maar waar laat je alle spullen?! Heb jij je boekenkast ook opgeruimd, maar vind je het zonde om de vaak maar één keer gelezen boeken weg te gooien? Gun al je boeken een nieuwe lezer, en verkoop ze tijdens de Bemmelse Boekenmarkt op zondag 28 juni.

Na drie succesvolle Bemmelse Boekenmarkten kan een vierde natuurlijk niet uit blijven. Daarom pakken Hetty Lentjes en Monique Arnts het draaiboek er weer bij en gaan met veel plezier voor een gezellige Bemmelse Boekenmarkt.

De boeken worden niet onpersoonlijk via Marktplaats aangeboden, maar op een fantastische, inspirerende locatie. Een plek waar veel mensen samen kunnen komen, waar je aan de koper van je boek iets over het verhaal kunt vertellen. Waar mensen elkaar tips kunnen geven. Waar een grote diversiteit aan genres te vinden zullen zijn, van romans en thrillers tot aan poëzie en kinderboeken. Waar men heerlijk de hele middag tussen allerlei boeken kan neuzen. En, waar men zo vlak voor de zomervakantie aanbreekt, tweedehands boeken op de kop kan tikken! Er was geen twijfel over mogelijk, dat deze locatie de Theaterkerk in Bemmel moest zijn. Mooi centraal gelegen en ruime gratis parkeergelegenheid.

Monique en Hetty hebben daar een sfeervolle ruimte gereserveerd op zondag 28 juni. Dus, heb je thuis ook zoveel gelezen boeken liggen? Verkoop je boeken dan op de Bemmelse Boekenmarkt. Een verkoopplek huur je van 12.00 tot 16.00 uur voor 20 euro. Wil je een verkoopplek reserveren, mail dan naar Bemmelseboekenmarkt@gmail.com. Mocht de boekenmarkt door het coronavirus geen doorgang kunnen hebben, dan krijg je je geld gewoon terug.

Uitgelicht

Digitale krant