Protestantse Kerk Bemmel. (foto: Lies Manders)
Protestantse Kerk Bemmel. (foto: Lies Manders)

Openstelling Protestantse Kerk Bemmel

Algemeen

BEMMEL - In deze tijd met alle corona maatregelen, waarin alles zo anders is, missen we ook het samenkomen in de zondagse erediensten en de andere activiteiten, georganiseerd vanuit de kerk. En dat terwijl de kerk er graag voor u wil blijven zijn.

De kerkenraad heeft daarom besloten om onze prachtige kerk aan de Oude Kerkhof 13 voorlopig één keer per week open te stellen. Wekelijks is de kerk geopend op woensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. De eerste keer is woensdagmiddag 20 mei van 14.00 - 16.00 uur.

"Iedereen, die daar behoefte aan heeft, is dan welkom in de kerk. Ds. Gertjan Boer zal daar dan ook aanwezig zijn. U kunt een tijdje zitten, wat rondlopen en een kaarsje aansteken. U mag ook de stilte zoeken. Als u behoefte heeft aan een gesprek of luisterend oor, is ds. Boer daar voor u. Er liggen ook gedichten klaar die u mee mag nemen naar huis.

Het is wel belangrijk om ons aan de regels van het RIVM te houden. Dus graag bij binnenkomst uw handen reinigen en voldoende afstand houden. We hopen juist ook op deze manier in verbinding te blijven met elkaar."

Uitgelicht

Digitale krant