Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestelijke heropening Mitra drankenspeciaalzaak Huissen

HUISSEN - Marcel en Maria Dicks heropenen op maandag 18 mei de deuren van de geheel vernieuwde Mitra drankenspeciaalzaak in Huissen. Mitra is al vele jaren in Huissen gevestigd en binnenkort bestaat Mitra Marcel & Maria 5 jaar! Afgelopen weken is er hard gewerkt en is de winkel compleet vernieuwd.

Met een feestelijke heropening en bijbehorende acties heten zij iedereen van harte welkom in de vernieuwde winkel. Van 18 tot en met 23 mei profiteert u van diverse feestelijke aanbiedingen. In de vernieuwde winkel willen ze u graag meenemen in de wereld van drank. Proef en laat u inspireren. De service die u gewend bent zal uiteraard onveranderd blijven en u kunt tevens nog steeds terecht voor de mooiste cadeaus en relatiegeschenken. Daarnaast beschikt Mitra Marcel & Maria over een bezorgservice en hebben zij een uitgebreid lokaal assortiment.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters beschikken over een uitstekende kennis van dranken en culinaire combinaties. Zij vertellen graag de mooie achtergrondverhalen en adviseren u dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende service van Mitra. Daarnaast kunt u als Mitra Member direct profiteren van diverse voordelen en bent u als eerste op de hoogte. Zo spaart u voor persoonlijke kortingsvouchers en heeft u extra voordeel.

Mitra Huissen, Marcel & Maria; Brink 11 Huissen (Winkelcentrum Zilverkamp); 026 3250910.

Meer berichten