Online-uitzending over de energiehub Nijmegen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Online-uitzending over de energiehub Nijmegen

NIJMEGEN - In Nijmegen Noord, bij het windmolenpark, is een innovatief plan om energie uit wind en zon op te slaan en op een slimme manier naar het elektriciteitsnet te brengen. Volg donderdag 28 mei van 20.00 - 21.00 uur de online-uitzending van energiecoöperatie WPN en Burgers Geven Energie deze Energiehub. Kijkers kunnen tijdens de uitzending vragen stellen via de chat.

Waarom zouden we zo’n energiehub willen? Wat betekent het voor inwoners van de stad? Met onze gasten gaan we in op de ontwikkelingen op de energiemarkt, die op drift lijkt te zijn. Met de energiehub zijn we voorbereid op de toekomst. We kunnen dichtbij huis onze eigen energie opwekken én zelf gebruiken. Is dit de opmaat naar ons eigen, Nijmeegse energiebedrijf?

Te gast zijn Abo Rassa (energiecoöperatie WPN), Jan Willem Dingen (Hezelaer Energy) en Pim de Ridder (Wiek-II). Tom Westra (Spectral) geeft een presentatie over pilots elders in Nederland en geeft een doorkijkje hoe de Nijmeegse energiehub eruit kan zien. Gespreksleider is Ruud Schuurs.

Op de website van Burgers Geven Energie vind je een link naar de uitzending. Deelname is gratis.

Meer berichten