Ruilwinkel Goed Spul heropent
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winkelinterieur. (foto: Henny Campschroer)
Winkelinterieur. (foto: Henny Campschroer) (Foto: )

Ruilwinkel Goed Spul heropent

LINGEWAARD - Na een stop van bijna drie maanden vanwege de coronacrisis heropent Goed Spul haar deuren, maar wel op aangepaste wijze. Vanaf dinsdag 9 juni kan men er weer terecht op dinsdag, woensdag en donderdag.

Zo mogen er maar maximaal vijf klanten tegelijk naar binnen en is het verplicht dit te doen met een winkelwagen. Bij binnenkomst wordt u gevraagd de wagen en uw handen te ontsmetten. Vanzelfsprekend komt u niet als u ziek of verkouden bent. Natuurlijk houden we ook hier afstand van 1.5 meter aan en daarom is er een éénrichtingsroute gemaakt.

"U kunt ook alleen maar spullen halen en niet brengen. Dit vanwege corona, maar ook van onze op handen zijnde verhuizing naar een kleinere ruimte. In de zomervakantie zullen we waarschijnlijk verhuizen naar de nieuwe plek die ons beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Lingewaard.
Veel van onze spullen moeten daarom van te voren weg zijn, vooral de grotere spullen, zoals meubilair. Dit kunnen wij in onze nieuwe ruimte niet meer kwijt en zullen we dus ook na de zomer niet meer innemen.

Natuurlijk gaan we de huidige winkelruimte, die we twee jaar lang mochten gebruiken van Hans Geveling, erg missen. Wij zijn heel erg dankbaar voor de kans die we hier gekregen hebben ons klantenbestand uit te breiden en onze bekendheid te vergroten.

Om bovengenoemde redenen kunt u tot de zomervakantie veel dingen gratis meenemen, dus zonder de gebruikelijke stempels te betalen. Al deze spullen staan in een aparte hoek in de winkel. We rekenen op u, nu tot de zomervakantie op de huidige locatie en vanaf september op de nieuwe locatie."

Meer berichten