Bestuur stichting deBol mist jullie!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bestuur stichting deBol Bemmel. (foto: deBol Bemmel)
Bestuur stichting deBol Bemmel. (foto: deBol Bemmel) (Foto: )

Bestuur stichting deBol mist jullie!

BEMMEL - "Wij missen jullie !Al sinds half maart wordt er niet meer gewandeld door de wandelaars van stichting deBol Bemmel. Ook wij moeten ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, dat betekent dat we tot in elk geval 1 september niet gaan wandelen."

"En dat vinden wij echt hartstikke jammer! Wij missen de wandelaars, de woensdagwandelingen, de gezellige praatjes onderweg, de o zo gezellige koffiepauzes. In de zomermaanden wordt er ook niet gewandeld, de Nijmeegse Vierdaagse gaat niet door, dus ook daar komen we elkaar niet tegen.

Gelukkig hebben we nog wel onze website en onze nieuwsbrieven, die in deze vreemde tijd gemaakt worden en aan onze wandelaars en Vrienden worden gestuurd.

We hopen dat we in het nieuwe seizoen weer kunnen starten met de woensdagwandelingen, maar helaas kunnen we nu nog geen exacte datum noemen. Houd daarom onze website www.debolbemmel.nl goed in de gaten; zodra we maar enigszins mogen, gaan we weer aan de wandel! Lieve mensen, blijf gezond, houd de moed erin, schenk elkaar een beetje extra aandacht en wees lief voor elkaar! Wij denken aan jullie! Hopelijk zien we elkaar weer snel na de zomer!"

Meer berichten