Donateursactie Volharding is niet voor niets
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Donateursactie Volharding is niet voor niets

HUISSEN - Nederland heeft twee moeilijke maanden achter de rug door het coronavirus en alle maatregelen die het Kabinet daarvoor heeft uitgevaardigd.

Een intelligente lock-down moest voorkomen dat door het virus veel slachtoffers zouden vallen. Bedrijven en winkels gingen op slot. Scholen en verenigingen gingen dicht. Binnen blijven en anderhalve meter afstand waren het devies. Het lijkt nu wat beter te gaan. Maar het virus heeft ook mensen ziek gemaakt of zijn overleden. Bedrijven hebben het moeilijk. Ook in onze Zandse gemeenschap.

In die tijd van tegenspoed heeft Volharding het gewaagd de donateursactie door te laten gaan. Niet door huis-aan-huis aan te bellen en te vragen om een gift. Door in de wijken van Huissen-Zand brieven te bezorgen en daarin te vragen om een bijdrage. "Wat zijn wij blij. Dat zoveel Zandse bewoners en bedrijven, ondanks tegenslag en moedeloosheid, de moeite hebben genomen om een bijdrage over te maken aan onze mooie muziekvereniging. Dankzij jullie ruimhartigheid ziet Volharding zich gesteund en gewaardeerd. Heeft u nog geen bijdrage over kunnen maken of bent u het vergeten. U kunt nog altijd uw bijdrage storten op rekening NL46RABO0145884996 ten name van muziekvereniging Volharding Huissen. Dank daarvoor. Dank namens het bestuur en alle leden van muziekvereniging Volharding", aldus voorzitter Theo Van Vuuren.

Meer berichten