Nieuwste WOII-boek Bongers is meesterwerk
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Impressie boek Vleugellam. (foto: Jan in 't Hout)
Impressie boek Vleugellam. (foto: Jan in 't Hout) (Foto: Jan in 't Hout)

Nieuwste WOII-boek Bongers is meesterwerk

BETUWE - In het kader van Gelderland Herdenkt heeft Michel Bongers op initiatief van het Exoduscomité zijn nieuwste oorlogsroman geschreven.

De geplande presentatie van het boek kon in april geen doorgang vinden en zal later plaats vinden. Dan zal het een Michel Bongers eigen bijzondere voorstelling in de Theaterkerk in Bemmel worden. Daarover later meer in Hét Gemeente Nieuws.

Belangrijk voor dit moment is, dat het bijzonder mooi en degelijk uitgewerkte boek gedrukt is. Het ligt dus al te wachten op lezers. Vanaf eind mei is het boek te verkrijgen in de Bruna winkels in Gendt, Elst en Huissen.Tevens in boekhandel Onder de Toren in Bemmel.

Voor velen zal het verhaal dat in de jaren '70 speelt herkenningen met personen en plekken oproepen. Voor anderen is het een unieke kennismaking met onze regio. A bridge too far... en dat in een meeslepende roman verwerkt. Met veel feiten en vele in kleur en zwart - wit getoonde foto's. Natuurlijk een prachtgeschenk voor vaderdag. Het boek verdient een vaste plek in ieder huis. Prijs bedraagt 19.95 euro in de genoemde boekwinkels. Voor nadere informatie kan men contact opnemen met www.exodushuissen.nl.

Meer berichten