Nieuws van Participatiepunt Gendt

Algemeen

GENDT - De coronacrisis is helaas nog niet voorbij. Dat betekent voor alle activiteiten die georganiseerd worden door Participatiepunt Gendt, wij die nog niet kunnen opstarten. Zoals het er nu uitziet kan en mag dit pas vanaf 1 september.

Dit vinden wij heel erg jammer, omdat we beseffen dat we het leven voor veel kwetsbare ouderen hiermee niet prettiger maken. Maar in het belang van u en van al onze vrijwilligers kunnen we niet anders.

Concreet betekent dit: De Wielewaal zal dus voor 1 september niet rijden, omdat we de 1,5 meter afstand niet kunnen veilig stellen in de auto. Voor de dinsdagwandelgroep, de creaochtenden, het Repaircafé, het eetcafé, de inloopmiddag, de naailessen, de zangavonden en het spreekuur van het Participatiepunt op de woensdagochtenden geldt precies hetzelfde. Veel van onze activiteiten vinden ook plaats in het Hof van Breunissen en De Leemhof, die ook nog niet toegankelijk zijn voor publiek.

De enige uitzondering hierop is ruilwinkel Goed Spul, die met aangepaste maatregelen van 9 juni tot 9 juli wel geopend zal zijn. Daarna is het zomervakantie en zijn we zoals gewoonlijk dicht. Nu ook vanwege onze verhuizing. U hoort nog waar dit zal zijn. We hopen dat we vanaf 1 september u weer kunnen begroeten bij al onze activiteiten en op het spreekuur dat vanaf dan gehouden zal worden in het nieuwe pand van Woonstichting Gendt aan de Dorpstraat. Tot die tijd: Blijf gezond!

Voor dringende zaken kunt u bellen met SWL in Bemmel, 088 2552550.

Uitgelicht

Digitale krant