Afbeelding

Gratis gebruik van een tandem voor mensen met een beperking

Algemeen

GENDT - Mijn naam is Paul van Heertum en kom uit Gendt. Ik ben al jaren in het bezit van een tandem. Met deze tandem heb ik nog heel veel mooie momenten beleefd met mijn inmiddels overleden vrouw. Zij was niet meer in staat om zelf te fietsen en toen was de tandem een goed alternatief om toch nog mooie fietstochten te maken.

Ook mijn buurvrouw die niet meer zelfstandig kon fietsen heeft met haar man gebruik kunnen maken van de tandem. Bij deze wil ik dan ook het gebruik van deze tandem gratis aanbieden voor mensen die iemand hebben/kennen met een beperking zodat ook zij kunnen genieten van mooie fietstochten.
Het gaat om een goed onderhouden Union tandem met vijf versnellingen en trommelrem. Beide zadels zijn met snelspanners in hoogte te verstellen. Verder is de tandem voorzien van fietstas, banden reparatieset, pomp en slot.

Spelregels zijn: uitsluitend voor mensen met een beperking. Gebruik maximaal vijf dagen. Zelf halen en terug brengen. Gebruik is gratis maar een kleine donatie aan een goed doel zou mooi zijn.
Mensen die gebruik willen maken van deze tandem kunnen een mailtje sturen naar tandemlingewaard@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant