Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ingang Landerij De Park. (foto: Imker fotografie)
Ingang Landerij De Park. (foto: Imker fotografie) (Foto: Imker fotografie)

Landerij De Park zoekt uitbreiding voor team Beheer

BETUWE - Help jij mee Landerij De Park mooi en aantrekkelijk te houden? "We zijn op zoek naar twee mensen die voor tenminste twee halve dagen per week het team Beheer willen versterken. (vrijwillige inzet)."

Het team Beheer bestaat momenteel uit drie personen onder leiding van een teamtrekker. Samen zorgen zij voor toezicht en overzicht op het terrein van Landerij De Park. Zij werken nauw samen met het team Onderhoud. Om de beheerstaken goed te kunnen vervullen wil het team groeien naar een team van vijf personen.

Landerij De Park is een centrum voor natuurbeleving. Met hart en ziel werken vrijwilligers in verschillende teams aan het in stand houden en ontwikkelen van het centrum. Zij doen dit samen met professionele partners op het terrein ( DROOM! de Landerij, BSO De Landerij, Dienstverlening in het Groen, NME Overbetuwe, Orgyd Buitenpraktijk.) Dit alles onder het motto ‘Zorg voor je eigen natuur’. Jaarlijks vinden circa 80.000 bezoekers de weg naar Landerij De Park.

"Elke dag (in een afgesproken rooster) is er een beheerder van de dag aanwezig gedurende een gedeelte van de dag. Lijkt het je wat of wil je kijken of het wat voor je is? Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.landerijdepark.nl/vrijwilligers/vacatures/
of mail naar landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com. Is dit niets voor jou? Op de website staan meer vacatures, onder andere voor De Tuin en De Kinderboerderij.

Landerij De Park, centrum voor natuurbeleving ligt aan De Park 12 in Elst (tussen Elst en Arnhem- Schuytgraaf).

Meer berichten