Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bepaalt u mee wie de prijs krijgt?

LINGEWAARD - De tiende oktober is het weer zo ver. Gemeente Lingewaard reikt haar jaarlijkse duurzaamheidsprijs uit. Niet alleen organisaties als de Theaterkerk en Lingewaard Natuurlijk komen in aanmerking voor de Lingewaardse prijs voor duurzaamheid; ook gewone burgers kunnen winnen. En U bent daarin een belangrijke speler.

U kunt mensen waarvan u vindt dat zij duurzaam bezig zijn, nomineren voor de Duurzaamheidsprijs 2020 en later ook nog meestemmen voor de publieksprijs. Ingebrachte nominaties worden beoordeeld door een deskundige jury waarna een shortlist zal worden gepubliceerd van de beste duurzame initiatieven waarop u uw stem kunt uitbrengen.

U kunt ondernemers en verenigingen nomineren, maar ook inwoners. Bijvoorbeeld mensen die hun huis energieneutraal maken, de biodiversiteit in hun tuin vergroten of natuurgidsen. Mail uw nominatie met uw motivatie en contactgegevens naar duurzaamheidsprijs@lingewaard.nl. Onder elke tien inzenders verloten we een energie bespaarpakket voor thuis ter waarde van 30 euro. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en zullen uiterlijk één week na uitreiking van de prijzen worden verwijderd. Zie voor verder informatie over de Dag van de Duurzaamheid ook onze website www.lingewaardenergie.nl

Meer berichten