clone tag: -901361951463684248
clone tag: -901361951463684248

Wijs, ambachtelijk ijs opent derde vestiging in Bemmel

Algemeen

BETUWE - Een fantastische locatie aan het marktplein in Bemmel, dat was de doorslaggevende factor voor eigenaar en ijsmaker Jeroen Pohlmann om de stap naar Bemmel te zetten: “Een mooi groot pand, op de hoek van het marktplein en midden in het winkelgebied van Bemmel, wat wil je nog meer?”



Met een winkel en ijsmakerij in Gendt en een ijssalon en chocolaterie in Elst, ligt Bemmel mooi centraal tussen deze twee winkelkernen. Veel mensen uit Bemmel kenden Wijs, ambachtelijk ijs al vanuit Gendt of Elst. “Zo, en dat was te merken ook”, aldus Pohlmann. “De eerste dag was een soort van proefdraaien voor ons, maar binnen enkele minuten stond de eerste klant al voor de vitrine en de rest van de dag stond men in de rij voor een lekker schepijsje.” Op de vraag hoe het bevalt met drie vestigingen in de regio antwoordt Pohlmann: “Ja, het is super om zo enthousiast ontvangen te worden. We doen het ook echt omdat we het leuk vinden mensen blij te maken met een lekker ijsje.” Hij vervolgt: “Ook wij moesten we ons aanpassen naar de andere situatie dit jaar. We zijn bijna twee maanden later open gegaan dan gepland, dus dan is het te gek dat we een vliegende start maken.”

Op woensdag 24 juni opent de ijssalon in Bemmel officieel de deuren. “Dat gaan we die dag vieren met voor iedere klant een tweede bolletje ijs gratis. Oók in de winkels van Wijs in Gendt en Elst!”

Afbeelding
Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant