Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Minkhof. (foto: Ria Niënhaus)
De Minkhof. (foto: Ria Niënhaus) (Foto: )

De Minkhof weer open!

BEMMEL - De Minkhof is weer open sinds 1 juli! Dat zal voor velen een heuglijke mededeling zijn. De coördinatoren hebben in samenwerking met het bestuur en de voorzitters van werkgroepen een plan opgesteld met de nodige protocollen die dan werking treden.

'Het zal wel een beetje anders worden dan iedereen gewend is, maar belangrijk is dat we zo veilig mogelijk en volgens de landelijke richtlijnen te werk gaan. Niet alles is al mogelijk, maar veel wel. Wat er allemaal anders wordt, kunt u lezen in het plan van aanpak en de protocollen die op de website van De Minkhof zijn geplaatst. Voorlopig zullen we met minder personen in De Minkhof zijn dan vóór 13 maart.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met de 1,5 meter afstand die wij van elkaar moeten houden. Dat is ook de reden dat er voorlopig nog niet gekookt zal worden en er tussen de middag ook geen maaltijd geserveerd kan worden.

In de loop van de tijd zullen we stapje voor stapje proberen te komen tot een 'normale' gang van zaken, maar alleen dan wanneer het volgens de RIVM-richtlijnen ook verantwoord is.

Meer berichten