Logo gemeentenieuwsonline.nl
Harmonie Angeren in corona-opstelling. (foto: Dorpshuis Angeren)
Harmonie Angeren in corona-opstelling. (foto: Dorpshuis Angeren) (Foto: )

Dorpshuis Angeren is weer open

ANGEREN - Sinds 1 juni is Dorpshuis Angeren weer open en inmiddels hebben al diverse vergaderingen en ontmoetingsactiviteiten plaatsgevonden. Veel inwoners hebben het sociale contact gemist en zijn blij elkaar nu weer te kunnen ontmoeten. Daarom is nu elke maandagochtend vanaf 10.00 uur een koffiemoment ingesteld, met vrije inloop voor alle inwoners. Op deze manier kun je elkaar veilig ontmoeten en bijpraten in een relaxte omgeving.

Ook de orkesten zijn weer van start gegaan. Het was even wennen, maar muziek maken blijkt prima te doen met de maatregelen die gelden voor orkesten. In de Theaterzaal is plaats voor zestig mensen op 1,5 meter afstand. De bar en serre zijn geopend en het terras is dusdanig ingericht dat het voor ontmoetingsactiviteiten gebruikt kan worden. Ook de bieb is weer open. En vanaf 1 juli verwelkomen we ook graag de binnensporters weer.

"Kortom, ondanks de corona-maatregelen kan nog steeds veel in ons dorpshuis. Wil je je activiteit ook weer opstarten, of ben je op zoek naar een nieuwe ruimte voor je activiteit, neem dan contact op via info@dorpshuisangeren.nl of 026 3251186."

Meer berichten