Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sport en spel OBHR Gendt. (foto: Willy)
Sport en spel OBHR Gendt. (foto: Willy) (Foto: )

Opstart OBHR Gendt na corona-lockdown

GENDT - De leden van de OBHR zijn door het coronavirus langdurig aan huis gekluisterd geweest. Enthousiast werd er gereageerd op de mededeling dat door de begeleidsters en bestuur overleg met diverse instanties was geweest om buiten te kunnen sporten.

"Overleg met onder andere Stichting Welzijn Lingewaard, sporthal Walburgen en stichting Walburgen beweegt heeft er toe geleid dat we vanaf 3 juni kunnen sporten in een coronaveilige omgeving op de ligweide van zwembad De Walburgen.

"Door stichting Walburgen Beweegt worden we in persoon van Willy Evers elke woensdagavond ontvangen volgens coronanormen. Na een grondig ontsmettingsritueel door de voorzitter konden we eindelijk weer gaan sporten. de sportleiders peilden tijdens die eerste dag op ludieke wijze onze fysieke en mentale toestand na deze periode inactiviteit. Zij hadden na een poosje een goed beeld van wat corona voor eenieder als gezin en of kennissenkring had betekend.

Terwijl wij sporten en de eerste pff-jes hoorbaar zijn, zorgt Willy ervoor dat de Beach Club wordt aangekleed met stoelen en dat de koffie dampt. Na afloop genieten we daar van een drankje, onderhouden sociale contacten en blazen stoom af.

Willy een pluim voor jouw uitmuntende inzet om dit unieke stukje Gendt te promoten! OBHR geniet ervan dat we weer kunnen sporten en samenzijn. Een laatste rondje ontsmetting en voldaan naar huis.

Wij sporten op woensdag van 18.30 t/m 19.30 uur tijdelijk naast de sporthal Walburgen Nijmeegsestraat 65 c in Gendt. Kom langs, kijk op www.obhr.nl bel 06 20511354 of mail naar info@obhr.nl."

Meer berichten