Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Wolfsberg haalt OG3NE, Alain Clark, Glennis Grace en Xander de Buisonjé naar Groesbeek

GROESBEEK - Tijdens de week van de Vierdaagse haalt hotel-restaurant De Wolfsberg een viertal Nederlandse topartiesten naar Groesbeek voor een exclusief concept. Onder de naam ‘De Wolfsberg Terrasconcerten – Live muziek in de tuin’ kun jij tijdens een culinaire belevenis deze artiesten van heel dichtbij live zien spelen.

Vier dagen lang speelt een handjevol van de beste zangers en zangeressen van Nederlandse bodem een live-set voor een select gezelschap. Van dinsdag 21 juli tot en met vrijdag 24 juli kun je in de ruim opgezette terrastuin van het hotel-restaurant muzikaal lunchen, dineren of borrelen. In een knusse setting op de mooiste plek van Groesbeek word je niet alleen getrakteerd op een door de chef samengesteld arrangement, maar ook op een persoonlijk miniconcert van één van de vier artiesten. Ter omlijsting van het programma verzorgt de populaire band The Originals (bekend van o.a. Radio 538) een extra shot live muziek. Deze mannen spelen op verzoek alles wat je maar wilt horen. Met hun act behoren ze tot de beste coverbands van Nederland.

Iedere dag speelt één van deze muzikanten tijdens twee tijdslots in de tuin van De Wolfsberg: zowel in de middag als in de avond. Dus aan de bezoeker de keuze. Lunchen in de zomerzon of een relaxt zomeravonddiner. Maar een drankje met een borrelbox kan natuurlijk ook.

Het is mogelijk om een tafeltje te reserveren voor 2, 4 of 6 personen met een lunch-, diner- of borrelarrangement. De prijzen variëren van €35,- tot €65,-. Wil jij één van deze exclusieve tickets bemachtigen? Zet dan je alarm voor dinsdag 30 juni 2020 om 12:00, zodat je de start van de kaartverkoop voor deze bijzondere terrasconcerten niet mist. Een unieke kans, want van zo dichtbij ga je artiesten als OG3NE, Alain Clark, Glennis Grace, en Xander de Buisonjé niet snel meer zien. Ga voor het programma en tickets naar: www.dewolfsberg.nl

Meer berichten