Logo gemeentenieuwsonline.nl
Carnaval in de Carieb. (foto: H. Koster)
Carnaval in de Carieb. (foto: H. Koster) (Foto: )

Het Lingewaards Mannenkoor van achter naar voor

HUISSEN - "Wat een vreemde kop boven dit artikeltje! Het LWMK van achter naar voor! Nou, dat zit zo. Ons koor zit vaak te bedelen om nieuwe leden. Vaak zitten we rond de 40 stemmen/mannen en wel in vier stemgroepen."

"We hebben tenoren (1e en 2e), baritons en bassen. Bij de bassen hebben we ook nog de beschikking over 1e en 2e bassen. Onze onovertroffen dirigent zou het liefste zien dat we bij iedere stemgroep 2 stemmen erbij te hebben. Dit is dus het achterste deel van het verslagje! We hebben dinsdag 23 juni achter onze muziektempel in de Muntstraat in de openlucht elkaar weer ontmoet en lekker een beetje gezongen met een rood/wit-vlaggetje tussen de benen op 150 cm afstand van elkaar. We hadden zelfs nog wat publiek waaronder een net getrouwd stel! Klasse! En natuurlijk hartelijk gefeliciteerd, tortelduifjes!

Wellicht heb je het al gelezen: de Boekenbeurs op 5 september gaat dit jaar niet door, maar... de boekenverzamelaars binnen onze vereniging hebben de hand weten te leggen op een uniek boek (nou, uniek, er zijn slechts een bescheiden aantal van gedrukt. Langzaamaan laten we je weten over wat voor een bijzonder boek we aan mogen bieden. Begin er maar voor te sparen, zoiets vind je maar een keer in je leven! Wat de hint is deze keer: het boek (want dat is het!) weegt 9.100 gram!"

"Maar nu wat dichter bij huis (qua datum): op dinsdag 7 juli is/was er weer een openbare repetitie vanaf 20:00 uur. We zien jullie graag komen. En ehhh.....nieuwe zangers zoeken we ook nog! Telefoon 06 53966931, Hans Koster."

Meer berichten