Logo gemeentenieuwsonline.nl
Onky Donkydag. (foto: Stichting Onky Donky)
Onky Donkydag. (foto: Stichting Onky Donky) (Foto: Stichting Onky Donky)

Onvergetelijke dagen Onky Donky-huis in Rhenen

RHENEN - Sinds 13 juni zijn de deuren van het Onky Donky-huis weer geopend. Met aangepaste maatregelen worden er weer onvergetelijke Onky Donkydagen voor kinderen met een beperking georganiseerd. Juist na een lange tijd van isolatie zijn deze dagen extra waardevol!

Door corona zijn alle Onky Donkydagen in maart, april en mei gecanceld. Wat een stilte en leegte heerste er in het prachtige Onky Donky-huis. Na de versoepeling van de COVID-19 richtlijnen ontstonden er weer mogelijkheden.

De doelstelling om kinderen met een zorgelijk bestaan een onvergetelijke dag uit te laten beleven wordt eindelijk weer waargemaakt. De afgelopen weken zijn er onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers verschillende groepen kinderen ontvangen in het Onky Donky-huis, waaronder kinderen met een beperking, kinderen die langdurig ziek zijn en kinderen uit gezinnen met een financiële beperking.

Dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De tafels in het Onky Donky-huis staan 1,5 meter uit elkaar, er zijn extra desinfectie punten aangebracht en er is een methode bedacht om genoeg afstand tussen gezinnen te behouden.

Zonder de belangeloze inzet van vrijwilligers kan dit mooie initiatief niet bestaan. Wil jij kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan een onvergetelijke dag bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Meer lezen over Stichting Onky Donky? Bezoek dan www.onkydonky.nl.

Meer berichten