Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rechts Theo Verbaan. (foto: Maurice Gemmeke)
Rechts Theo Verbaan. (foto: Maurice Gemmeke) (Foto: )

De Groene Iguana

HUISSEN - "Soms gaat het helemaal mis. En in het vorige verhaaltje van het Lingewaards Nieuws was het zo ver. Het had een ode moeten worden aan onze secretaris Theo Vermaas. Persoonlijk vind ik dat de hoeveelheid werk wat uit zijn pen komt, enorm is. Daarmee had ik 'm graag gehuldigd. Maar, dan moet ik er wel de goeie foto onder plakken! ExcusesTheo, ik hoop het ooit goed te kunnen maken."

"Eigenlijk staat Theo voor al die mannen en vrouwen, die belangeloos hun tijd inzetten om het voor anderen mogelijk te maken hun hobby uit te oefenen. Laten we de Groene Iguana maar uitroepen tot mascotte van al die vrijwilligers! Mee eens?

Afgelopen dinsdag, de zevende juli, was alles klaar voor een repetitie in de buitenlucht, maar Pluvius dacht er anders over en druppelde wat druppels over onze muziekstukken. Ook onze dirigent beklaagde zich. Na spoedoverleg werd besloten binnen verder te repeteren: het kon en het mocht, aan alle regels werd voldaan. Maar waar lieten we al het publiek? Die moesten we wel op 1,50m zien te houden. Met ingehouden adem kreeg een ieder een plekje en konden los! Heerlijk was dat.

Op de aankondiging over het zeldzame en unieke boek druppelen de vragen en de biedingen binnen. Je weet het nog: de boekenbeurs gaat helaas niet door, dus we moeten op een andere manier de gaten in de kas zien te dichten. Uw scribent gaat nu voorzichtig proberen een bij passende foto bij dit artikel te plakken. Mocht het iets anders worden, denkdan maar aan de 'paarse krokodil'.

Voor info en nieuwe leden, bel Hans Koster, 06 53966931 of Theo Vermaas op 026 3257408."

Meer berichten