Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gepromoveerd naar de slagwerkgroep Sint-Caecila: Daan Janssen en Jelle Wismans. (foto: Marcel Knuiman)
Gepromoveerd naar de slagwerkgroep Sint-Caecila: Daan Janssen en Jelle Wismans. (foto: Marcel Knuiman) (Foto: )

Doornenburgse 'Trommel Talenten' kunnen zich weer aanmelden!

DOORNENBURG - Waar muziekwereld lag door de corona maatregelen helemaal stil kwam te liggen, lukte het de Doornenburgse slagwerkleerlingen uit de kweekvijver van Sint-Caecilia toch om wekelijks digitaal de lessen te volgen! Het resultaat is dat het afgelopen seizoen vijf opgeleide slagwerkers zijn doorgestroomd naar de slagwerkgroep en het harmonieorkest.

Onlangs werden Daan Janssen en Jelle Wismans uit de opleiding toegevoegd aan de grote slagwerkgroep, die zich dankzij de versoepelde maatregelen weer volledig kan gaan richten op de grootse concerten zoals Tempel of Boem!

De doorstroming van ‘Trommel Talenten’ heeft ervoor gezorgd dat er voor het volgend lesjaar weer ruimte is om in te schrijven voor de slagwerkopleiding. Tijdens de wekelijks lessen op drumstel, marimba of trom wordt je door een vakdocent opgeleid. Ook wil Sint-Caecilia weer deze deelnemers (jong en oud) plaatsen in een leerlingengroep, zodat je samen concertjes kunt gaan geven. Ben je muzikaal en wil je jezelf goed laten horen op een slagwerkinstrument? Je bent vanaf acht jaar welkom bij Sint-Caecilia!!

Als je meer wilt weten kun je kijken op www.harmoniedoornenburg.nl, waar bij algemene informatie meer over ‘lid worden’ en ‘welkomstpakket’ staat vermeld. Mocht je nu al interesse hebben voor proeflessen dan kan je contact opnemen met Theo Rutten (t.rutten2210@gmail.com).

Meer berichten