Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hoornisten Volharding. Van links naar rechts: Trees Sluiter, Michiel Neijenhuis, Niek Gertsen en Ingrid Willemsen.(foto: Theo van Vuuren)
Hoornisten Volharding. Van links naar rechts: Trees Sluiter, Michiel Neijenhuis, Niek Gertsen en Ingrid Willemsen.(foto: Theo van Vuuren) (Foto: )

Volharding terug van weggeweest

Na de gedwongen coronapauze is Volharding weer volop aan het repeteren voor de komende optredens en concerten. Ook zal op, een nog bekend te maken datum, de in 2019 gewonnen Lingewaardcup verdedigd worden.

De cup werd in Doornenburg in de wacht gesleept, na het behalen van het hoogste aantal jurypunten. "Onze Lingewaardse zusterverenigingen zullen alles in het werk stellen om ons deze mooie bokaal te ontfutselen. Hierbij wil ik deze keer onze F hoornsectie voorstellen: Trees Sluiter, Michiel Neijenhuis, Niek Gertsen en Ingrid Willemsen. Omdat de gewenste anderhalve meter afstand in het Gemeenschapshuis niet gerealiseerd kon worden zijn wij uitgeweken naar de Zandse Kerk waar het ook prettig repeteren is. Met moeilijke muziekstukken instuderen voelen wij ons vaak verwant met de Martelaren van Gorkum. Altijd nog de beschermheilige van deze mooie Zandse kerk."

"Heb je vroeger een blaas instrument bespeeld en/of mis je het samen musiceren, dan ben je van harte welkom om onze gezellige vereniging te komen versterken. Vooral klarinettisten kunnen wij heel goed gebruiken. Maar ook als je nog nooit een instrument hebt bespeeld en zou je dat graag willen leren, bij muziekvereniging Volharding krijg je door gediplomeerde docenten les op elk blaasinstrument. Dit geldt zowel voor jonge als oudere leerlingen. Wil je meer weten kijk dan op www.volhardinghuissen.nl of bel met theo van Vuuren 026 3253174 voor informatie. De lessen beginnen weer eind augustus", aldus Harrie Klaassen.

Meer berichten