Logo gemeentenieuwsonline.nl
Buitentoernooi bij HVC met supporters. (foto: André Polman)
Buitentoernooi bij HVC met supporters. (foto: André Polman) (Foto: )

Volleybal Club Hexagon speelt door in de zomer

HAALDEREN - Volleybal Club Hexagon bestaat in november vijftig jaar. "We willen tijdens de zomer mensen in de gelegenheid stellen om in Angeren te volleyballen. Daarom kan er op donderdagavond worden gevolleybald in het Dorpshuis. Alle leden en ook niet-leden zijn welkom. De bedoeling is om te genieten van deze mooie sport en op een sportieve en gezellige wijze bezig te zijn om je lichaam in conditie te houden."

Vanaf maandag 24 augustus starten de reguliere trainingen weer in het Dorpshuis. De dames beginnen om 20.00 uur en de heren om 20.30 uur. De NeVoBo competitie start half september. "Wil je ook meetrainen bij de dames of de heren en eventueel competitie spelen dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.vcHexagon.nl of via info@vchexagon.nl. Langskomen in het Dorpshuis mag natuurlijk altijd. Via Facebook kun je Hexagon ook volgen. Als je alleen maar een partijtje voor de lol wilt volleyballen dan is er op vrijdagavond vanaf 21.30 uur een mogelijkheid om mee te spelen met de recreanten."

Uit de oude doos

Vanaf de oprichting in 1970 heeft Hexagon deelgenomen aan de NeVoBo-competitie. Ter voorbereiding op de competitie voor het nieuwe seizoen werd er vaak ingeschreven op buitentoernooien. Een van de toernooien die nooit ontbrak op het lijstje was die van de Haalderense volleybal club HVC.

Hexagon was daarbij met een aantal teams aanwezig. Menige prijs werd meegenomen naar Angeren. De teams werden altijd ondersteund door een grote groep supporters die met spandoeken en enthousiasme de teams wisten aan te moedigen om tot hoge prestaties te komen.

Meer berichten