Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dick Wismans & Adri Leissner. (foto: Maarten Nijenhuis)
Dick Wismans & Adri Leissner. (foto: Maarten Nijenhuis) (Foto: )

TTV Essentia weer begonnen

BEMMEL - De ballen zijn weer schoongemaakt en de tafels stonden er weer klaar voor. De leden van tafeltennisvereniging Essentia stonden weer te trappelen om te kunnen spelen na de coronapauze.

Rekening houdend met alle regels kon er weer flink genoten worden van het tafeltennisspelletje. Zoals de kenner al had verwacht was sterspeler Adri Leissner nog steeds in bloedvorm. Hij kwam afgetraind en messcherp terug van de break en wisten menig tegenstander te verrassen met zijn fanatieke spel. Zijn voetenwerk was echt uitmuntend.

Maarten Nijenhuis is daarentegen nog druk op zoek naar de juiste vorm. Een bal over het net spelen lukte nog net, maar verder is de vastigheid wel verdwenen.

In het dorp werd al weken gespeculeerd wanneer er weer getafeltennist kon worden. Een aantal inwoners van Bemmel wilde graag lid worden, maar moest nog even wachten tot de herstart. Zij zullen waarschijnlijk zeer binnenkort aansluiten op de vrijdagavond. Ook dit seizoen zal de training geleid worden door Suzanne Dieker. Zij is voormalig Nederlands kampioen bij de jeugd. Met haar kwaliteiten zal ze TTV Essentia zeker verder kunnen helpen.

"Ook interesse om te komen tafeltennissen? Kom dan op vrijdagavond naar De Schaapskooi in Bemmel. Je kan vier vrijdagen gratis meespelen om goed kennis te maken met de tafeltennissport. Meer informatie is te verkrijgen via info@essentiabemmel.nl of op Facebook."

Meer berichten