Logo gemeentenieuwsonline.nl
deBOL A4D Commissie. (foto: deBOL Bemmel)
deBOL A4D Commissie. (foto: deBOL Bemmel) (Foto: )

Nieuws van deBol Junior

BEMMEL - De A4D At Home Edition: Ben je al aan het genieten van je vakantie? Die is misschien ook wel een beetje anders dan anders. Dat is ook het geval met de deBol Avond4Daagse.

Weet je het nog? Die kon helaas niet doorgaan. Maar daarvoor in de plaats kwam de A4D At Home Edition! Heb je je daar al voor opgegeven? Lekker wandelen wanneer je wilt samen met papa en mama en je broertjes en zusjes. Of lekker samen met je vriendjes en vriendinnetjes op pad! Het gaat heel gemakkelijk; je meld je aan en je krijgt voor elke dag de route vanaf je woonadres op de app. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Natuurlijk krijg je na afloop die hele bijzondere Avond-4-Daagse Medaille, want die heb je dan dik verdiend! Meer informatie vind je op www.debolbemmel.nl.

Statiegeldactie
Wij werden afgelopen maand nog verrast door Coop Bemmel die een mooi bedrag overmaakte voor de A4Dgse van volgend jaar! Graag willen wij de Coop daarvoor hartelijk bedanken! En natuurlijk ook een heel hartelijk dank je wel aan alle mensen die hun lege flessen daar inleverden!

Tweede deBol speurtocht
En we hebben nog meer nieuws: Op zondag 23 augustus willen we graag de tweede wandel-speurtocht van deBol organiseren! We gaan dan op zoek naar... Dat blijft nog even een verrassing! Het wordt in elk geval een mooie wandelroute en een hele gezellige dag vol verrassingen samen met papa en mama! Hoe het er precies uit gaat zien, lees je binnenkort in Hét Gemeente Nieuws! Schrijf in elk geval de datum alvast in je agenda! Want die speurtocht wil je toch zeker niet missen? Zien we elkaar dan op 23 augustus in Bemmel?

Meer berichten