Logo gemeentenieuwsonline.nl
Solist Martin oefent. (foto: Maurice Gemmeke)
Solist Martin oefent. (foto: Maurice Gemmeke) (Foto: )

Het Lingewaards Mannen Kollektief

HUISSEN - Uw schrijvert ziet dat u uw wenkbrauwen optrekt: kollektief is met 2 x een C in plaats van een K!, domme man. Ik weet het, ik weet het, maar het moest afgekort toch weer LWMK zijn, vandaar.

Even een paar weken terug. De reacties op de artikeltjes met de Groene Iguana waren overweldigend. Een weinig gemopper, maar veelal gegrinnik en daar gaat het nu even om. Even tussendoor: er was heden in de supermarkt van meneer Jumbo een Paarse Krokodil. Ik vond dat wel aardig. Maar à propos: we hadden het ergens anders over.

De ruststand: alles en iedereen heeft vakantie en tevens een probleem. Het LWMK (in casu zijn dirigent) heeft ook zijn zwaar verdiende vakantie) heeft zich ook te houden aan de RIVM-richtlijnen, dus zingen zit er even niet in. Thuis oefenen mag en kan en wordt aanbevolen.

Het bestuur buigt zich al weken lang over alternatieven en over het programma voor na de vakantie als die corona-plaag dan over wil zijn. Ik snap het, echt wel en echt waar: het feit dat het Lingewaards Mannenkoor de Cultuurprijs 2019 heeft gewonnen is natuurlijk geheel terecht, maar wat ik nou zo graag zou willen? Een paar nieuwe stemmen/mannen erbij. “Ik kan geen noten lezen”,” ik kan niet zingen”, “alleen maar kerels?”

Kom eens uit je schuurtje, kruip eens achter je liefhebbende vrouw vandaan. Meld je vrijblijvend aan. Een paar mooie schoenen staan voor je klaar. (moet wel maat 43 zijn, anders heb je er niets aan). Ik zou zeggen: belt u maar naar Theo Vermaas, 026 3257408 of Hans Koster, 06 53966931.

Meer berichten