Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Op weg naar een gezonde leefstijl: Voeding, training én aanpak emotie-eten!

HUISSEN - Personal trainer Sven Meuwsen (Sven's Fit Elements) en coach emotie-eten Martinique Walraven starten groepsaanbod in de gemeente Lingewaard gericht op gezonde leefstijl.

Heb jij overgewicht en wil jij van jouw overtollige kilo's af? Wil jij leren hoe je stap voor stap veranderingen kunt maken naar een gezonde leefstijl? Heb jij last van emotie-eten, dus eet jij om te kunnen omgaan met tegenslagen of om lastige emoties (tijdelijk even) niet te hoeven voelen? En wil jij graag in een groep aan de slag? Zaterdag 5 september gaat de eerste groep van start in Huissen.

Martinique Walraven: "Wat je vaak ziet als overgewicht speelt, is dat mensen worstelen met emotie-eten. Eten heeft dan niet meer alleen de functie van voeding voor je lichaam. Het wordt bijvoorbeeld ook troost bij verdriet of vulling bij eenzaamheid. Binnen ons groepsaanbod combineren we voeding, training én de aanpak van emotie-eten, zodat klanten een belangrijke basis leggen voor een gezond eetpatroon op lange termijn."

Het groepsaanbod van Sven en Martinique bestaat uit een intensief traject van 12 weken, met groepstraining (1x per week), personal training (1x per week), voedingsadvies, coaching op het mentale deel bij eten (7 gesprekken tijdens het traject), app-coaching voor vragen en ondersteuning en een wekelijks samenkomen voor het delen van ervaringen en vragen. Meer informatie staat op www.fit-elements.nl en www.martiniquewalraven.nl (kopje Mijn aanbod). Aanmelden kan via beide websites.

Meer berichten