Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Speurneuzen gezocht

BETUWE - De maand augustus kunnen basisschoolkinderen meedoen aan de Speurtocht 4 Daagse in Elst. Ook als je niet uit Elst komt. Vier dagen in augustus, wanneer jij wilt, Elst ontdekken op een bijzondere manier. En daar zijn ook nog eens leuke prijzen mee te winnen, voor ieder niveau en iedere leeftijdscategorie.

Neem gratis je ouders, grootouders of begeleider mee op de Speurtocht 4 Daagse. Bij deelname ontvang je een gevulde rugzak. De inhoud is onder andere een routeboekje met de vier routes in klavervorm van 7.5 kilometer per route. De Speurtocht 4 Daagse kun je lopen en fietsen (deels met de fiets in de hand). In het routeboekje zijn opdrachten opgenomen waarmee je onderweg lekkers kunt verkrijgen bij diverse winkeliers. Verder onder meer QR-codes scannen met een mobieltje (uitleg in het routeboekje) voor specifiekere opdrachten, een Bingo, een item dat gaat zwerven en de rest blijft nog geheim.

Kortom, zorg dat je een startpakket kunt ophalen door 4,75 euro over te maken. Hoe je dat moet bestellen lees je op de website van www.solemates.one onder 'Evenementen'. Na betaling ontvang je een e-mail waar je de speciale rugzak in Elst op kunt halen. De prijswinnaars worden in september in Hét Gemeente Nieuws bekend gemaakt.

Meer berichten