Logo gemeentenieuwsonline.nl
Natuurbeleving. (foto: Jos Peters)
Natuurbeleving. (foto: Jos Peters)

Gidsencursus natuurbeleven

BEMMEL - Stichting Lingewaard Natuurlijk verzorgt in samenwerking met IVN Rijn Waal een korte gidsencursus Natuurbeleven om het team natuurgidsen uit te breiden.

De cursus wordt gegeven op dinsdag van 19.30-21.30 uur in de periode september-december én 4 bijeenkomsten in het voorjaar, waarvan de data na overleg met de cursisten wordt bepaald. Verder zijn er een aantal excursies in het weekend, altijd in overleg met de cursisten.

De data van de vier bijeenkomsten in het najaar zijn: 15 en 29 september; 13 en 27 oktober.

De cursus vindt plaats in De Veldschuur, Sportlaan 1M in Bemmel. De kosten zijn 75,00 euro inclusief materiaal. Deze kosten worden door Stichting Lingewaard Natuurlijk vergoed onder voorwaarden dat je minimaal twee jaar als gids actief bent bij Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Vanaf de start lopen de cursisten mee met ervaren gidsen. Na afloop van de cursus heeft u kennis en vaardigheden aangeleerd om zelfstandig mee te kunnen draaien met de natuurgidsen van Stichting Lingewaard Natuurlijk.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan bij coördinator NME Rietje van Dalen (educatie@lingewaardnatuurlijk.nl; 06 15008171).

Meer berichten