Goochelaar Jan komt langs in de bieb.
Goochelaar Jan komt langs in de bieb.

Terug in de tijd tijdens de Kinderboekenweek

Algemeen

LINGEWAARD - En wat gebeurde er toen? Een vraag die kinderen vaak stellen. Tijdens de Kinderboekenweek (30 september - 11 oktober) kunnen ze de antwoorden ontdekken. De hele Kinderboekenweek staan in de bibliotheek verhalen van vroeger centraal.

In Bibliotheek Huissen komt tijdens de Kinderboekenweek goochelaar Jan langs. Op woensdag 7 oktober om 15.30 uur vertelt hij sterke verhalen die zijn opa vroeger vertelde. Wat moet je geloven en wat niet? In deze voorstelling zitten 37 boeken verstopt. Vind jij ze? Een grappige familievoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Kaartjes voor de voorstelling kosten drie euro voor bibliotheekleden en vier euro voor overige bezoekers. Koop een kaartje in de bibliotheek of via www.obgz.nl/kinderboekenweek. In verband met de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt.

Slingers met boekentips

Tijdens de Kinderboekenweek zijn alle bibliotheken van de Bibliotheek Gelderland Zuid versierd met slingers. De BiebBoys hebben vlaggetjes gemaakt met leuke boeken over vroeger. Kinderen die ook een leuke boekentip hebben, kunnen hun eigen tip ertussen hangen. Zo maakt de bieb er een echt boekenfeest van!

Uitgelicht

Digitale krant