Aanmelding musickids harmonie Sint-Caecilia Angeren

Algemeen

MusicKids: Vorige week zijn Marleen en Hellen in groep 3 van basisschool Marang geweest om een workshop van de MusicKids opleiding te geven.

"Misschien vond uw zoon of dochter het wel zo leuk, dat deze graag lid willen worden van de MusicKids. Begin oktober gaan we weer met deze cursus starten. In de cursus maken kinderen op jonge leeftijd kennis met muziek, dans en zang. Alle kinderen van groep 3 hebben een aanmeldingsbrief mee naar huis gekregen, waar u meer informatie over de MusicKids kunt vinden.

Blokfluit Leren Spelen: Op dezelfde dag zijn Marleen en Hellen ook in groep 4 geweest om een workshop ‘Blokfluit Leren Spelen’ te geven. "Binnenkort gaan wij ook met deze cursus starten. In de lessen maken kinderen op spelenderwijs kennis met muziek en leren een blokfluit bespelen. Alle kinderen uit groep 4 hebben een aanmeldingsbrief mee naar huis, waar u meer informatie over de cursus 'Blokfluit Leren Spelen’ kunt vinden. Volgende week bieden wij de kinderen uit groep 4 die hier in geïnteresseerd zijn een gratis proefles aan op donderdag 24 september in het dorpshuis in Angeren tussen 18.00 en 19.30 uur. Hiervoor moet je je wel van tevoren aanmelden."

"Voor meer informatie, onder andere over de kosten, kunt u terecht bij Marianne Hendricks-Swinkels, 026 3254169, of kijk op www.harmonie-angeren.nl. Aanmelden kan via opleidingen@harmonie-angeren.nl."

Uitgelicht

Digitale krant