Logo gemeentenieuwsonline.nl
Leden van Torkest met partners. (foto: Theo van Vuuren)
Leden van Torkest met partners. (foto: Theo van Vuuren)

Toch nog een verantwoord en gezellig samenzijn...

HUISSEN - Daar zitten ze dan in het zonnetje, de leden van blaaskapel Torkest samen met hun partners.

Ze wachten op de speech van muzikaal leider Theo van Vuuren, die zoals altijd het programma van de dag bekend maakt. Het is een gezellige dag geworden, met onder andere het weerzien van ons clublid Robert Neijenhuis samen met zijn vriendin? Robert is wegens zijn werkzaamheden in Eindhoven tijdelijk lid in ruste.

Dick van Soest en zijn partner Willy hadden samen een heerlijk buffet samengesteld. Het zag er geweldig uit en smaakte heerlijk. Jammer was dat door een misverstand alleen stokbrood van 1,5 meter geleverd was door de plaatselijke bakker. Echt jammer.

Het was goed toeven op de mooie wei op De Hoge Woerd, waar wij zoals al vaker gastvrij werden ontvangen door eigenaar Peter Schrijver. Om de feestvreugde nog te verhogen werd er door de heren nog een kaartspelletje gespeeld, het werd een potje 'stiften'. Toen de rook optrok was andermaal Walter Hendriksen het baasje. Hij scoorde driemaal Jack in de Box. Daar hadden wij niet van terug. Zo! Terwijl ook de dames zich stevig amuseerden konden wij terug kijken op weer een heerlijke clubdag. Voor allemaal een leuke voortzetting van de vakantie gewenst door de leden van het Torkest.

Meer berichten