Logo gemeentenieuwsonline.nl
De zaalwacht houdt veiligheid in de gaten. (foto: Milou Rikken)
De zaalwacht houdt veiligheid in de gaten. (foto: Milou Rikken)

Seizoensstart Tweestroom!

GENDT - Tweestroom Volleybal is haar seizoen gestart en heeft vrijdag 25 september haar algemene ledenvergadering, waar verantwoording over het afgelopen seizoen wordt afgelegd. Het wordt een digitale vergadering waarvoor de leden zijn uitgenodigd en zich, om mee te kunnen praten, voor aan kunnen melden.

De wijze van vergaderen geeft aan dat we ons op dit moment, door het corona-virus, aan strenge regels dienen te houden. Een situatie waar we het afgelopen seizoen in zijn geraakt en nu ook het nieuwe seizoen mee starten. Om alles goed volgens de regels te kunnen laten verlopen is er in de zomerperiode veel geregeld. Fantastisch was het dat we in de periode dat binnensport verboden was de twee beachvelden snel konden inzetten, zodat de teams toch hun trainingen ontvingen. Hierbij werden we geholpen door prima weer.

Nu, onder bepaalde regels, volleybal weer in de zaal gespeeld mag worden konden de competitieteams zich op tijd op de competitie voorbereiden en zijn de eerste wedstrijden inmiddels gespeeld. Belangstelling? Kom gerust eens kijken naar de wedstrijden of, nog mooier, train een paar keer vrijblijvend mee op je eigen niveau. Alle informatie staan op www.tweestroomsv.nl.

Meer berichten