Zitting Energieloket in Huissen. (foto: Studio Masha)
Zitting Energieloket in Huissen. (foto: Studio Masha)

Energieloket Gendt op een andere locatie

Algemeen

GENDT - Na een heftige coronazomer komt de herfst weer om de hoek kijken. Een herfst waarbij de lampen eerder aan gaan en ook de kachel weer moet stoken.

"Zit u met vragen over energiebesparing of duurzame energieopwekking? Wilt u meer weten over zonnepanelen, warmtepompen of isolatie?

Ook in Gendt zijn de adviseurs van het energieloket binnenkort weer aanwezig. Op woensdag 7 oktober staan de onafhankelijke maar deskundige adviseurs tussen 14.00 en 16.00 uur op het kantoor van woonstichting Gendt aan de Dorpstraat 48 klaar om uw vragen te beantwoorden.

Omdat we alles nog coronaproof willen doen voor uw en onze gezondheid dient u zich van tevoren via de website op te geven. Op www.energieloketlingewaard.nl/contact kunt u aangeven welke vragen u heeft en dat u een afspraak wilt maken. Als u uw telefoonnummer of mailadres achterlaat krijgt u antwoord.

Mocht u overdag verhinderd zijn, dan kunt u op woensdag 4 november om 19.30 uur terecht in Doornenburg. Hier zit het energieloket in het ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3. Meer weten? Bezoek de website voor meer informatie."

Uitgelicht

Digitale krant