Logo gemeentenieuwsonline.nl
Harmonie Angeren 1955 (foto: archief Harmonie0
Harmonie Angeren 1955 (foto: archief Harmonie0 (Foto: )

Historische Kring Angeren deelnemer Rabo Clubsupport

ANGEREN - Dit jaar doet de Historische Kring Angeren ook weer meer aan de Rabo Clubsupport-actie. Een nieuwe naam (voorheen was het Rabobank clubkasactie) maar het doel is hetzelfde: je club financieel steunen. Jouw stem voor ons bij Rabo Clubsupport is een financiële stem aan onze Historische Kring Angeren!

Hoe werkt het? Vanaf 5 - 25 oktober kun je als lid van de Rabobank jouw stem op de Historische Kring Angeren uitbrengen. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank of een betaalrekening bij de Rabo hebben.

Opbrengst vorige jaren

"Door jouw stem hebben we het massagraf op het kerkhof kunnen restaureren. Dit is in 2016 gebeurd. Met de gelden van 2017 en ontvangen giften zijn de trappen van het massagraf hersteld. De opbrengst in 2018 was voor de herinneringsboom op het oude schoolplein. Het bedrag van vorig jaar is besteed aan het oorlogsmonument ‘de Bevrijdingsboom’ bij de Coop. Dit jaar willen we met de opbrengst het uitzetten van een ‘wandelrondje in Angeren langs historische plekken’, met informatieborden en al, financieel mogelijk maken."

Meer berichten